ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για την αντοχή, την αξιοπιστία και την μακροζωία ενός σκάφους είναι οι εγκαταστάσεις μέσα στις οποίες γίνεται η κατασκευή του. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι νηογνώμονες, στο πρώτο κεφάλαιο των προδιαγραφών τους, καθορίζουν τις απαιτήσεις τους για τις εγκαταστάσεις (χώροι, υγρασίες, θερμοκρασίες, αποθήκευση πρώτων υλών κ.α.)
και εφ’ όσον αυτές πληρούνται, ακολουθεί ο υπολογισμός αντοχής των σκαφών.
Η εταιρεία μας ακολουθεί με αυστηρή σχολαστικότητα τις προδιαγραφές αυτές.
Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από ένα μοντέρνο κτιριακό συγκρότημα, χτισμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές για την ναυπήγηση σκαφών από Fiberglass. Στα τμήματα που γίνεται η εφαρμογή του Fiberglass υπάρχουν ειδικά αερόθερμα, τα οποία κρατάνε σταθερή την θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου συνεχώς.

Στα τμήματα που γίνεται η συναρμολόγηση και το τελικό φινίρισμα των σκαφών επικρατεί απόλυτη τάξη και παραγωγική διαδικασία που ακολουθούμε είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας που διαθέτουμε, όπως επίσης των γνώσεων που συνεχώς αποκτούμε από τα ναυπηγεία με τα οποία συνεργαζόμαστε στο εξωτερικό. Το 2007 αποτελεί χρονιά-σταθμό για την εταιρεία μας, με την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων μας κατά 2800 μ. αγγίζοντας τα 5500 μ. συνολικού καλυπτόμενου χώρου.
Οι ανάγκες της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς επέβαλαν την αύξηση της παραγωγής, μεγιστοποιώντας την απόδοση των εσωτερικών χώρων προς όφελος πάντα της ποιότητας.
Κάθε σκάφος που παράγεται ελέγχεται σε όλα τα στάδια, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να μην έχει το παραμικρό ελάττωμα και όταν πέφτει στη θάλασσα να είναι 100% αξιόπλοο και αξιόπιστο.

Ελληνικα
//]]>