ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Η ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – Αφοι Μπισκίνη Α.Ε.Β.Ε. , ιδρύθηκε το 1980 με σκοπό την κατασκευή σκαφών αναψυχής υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα αυστηρότερα επίπεδα ασφάλειας και προδιαγραφών αντοχής, και με δυνατότητες πλεύσης στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τα σκάφη μας, κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στην βιομηχανική ζώνη του Σχηματαρίου Βοιωτίας. Καλύπτουν 10.000 τ.μ. συνολικής επιφάνειας, στο οποίο περιλαμβάνεται ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα 5.000 τ.μ. , σχεδιασμένο ειδικά, ώστε να πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές για την παραγωγή σκαφών από fiberglass.

Η εταιρία μας είναι η μοναδική στην Ελλάδα , η οποία διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου Ε.Λ.Ο.Τ. εν ISO 14001/2004. Καθοριστικός παράγοντας της επιτυχημένης πορείας μας, είναι το εργατικό δυναμικό μας, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται στην εταιρία μας για πολλά χρόνια και είναι εξειδικευμένοι σε κάθε τομέα της παραγωγικής διαδικασίας. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι η καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία, όπου εκτός από το τμήμα του fiberglass, το τμήμα του ξυλουργείου και το τμήμα συναρμολόγησης, επίσης κατασκευάζουμε στις εγκαταστάσεις μας τον ανοξείδωτο εξοπλισμό και τις ταπετσαρίες που τοποθετούνται στα σκάφη μας.

Τα σκάφη μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ISO και συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των πιστοποιητικών C.E.
Συνοδεύονται επίσης από εγγύηση 5 χρόνων.
Η εταιρία μας διαθέτει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001/2000 το οποίο τηρείται αυστηρώς σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας.
Πολλά χρόνια διεθνών συνεργασιών με τους πιο διάσημους Ευρωπαίους ναυπηγούς και σχεδιαστές σκαφών, μας δίνουν την δυνατότητα κατασκευής επιτυχημένων μοντέλων και ταυτόχρονα μας παρέχει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στην ανάπτυξη και τις τάσεις της διεθνής αγοράς.
Σήμερα, περισσότερα από 20.000 σκάφη Ποσειδών πλέουν στις Ευρωπαϊκές θάλασσες κάνοντας μας περήφανους αλλά και ταυτόχρονα ακόμη πιο υπεύθυνους ώστε να συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε ποιοτικά και καλοτάξιδα σκάφη.
Τα σκάφη μας διατίθενται στην αγορά μέσω ενός άριστα οργανωμένου δικτύου αντιπροσώπων στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό.
Σήμερα το 50% της ετήσιας παραγωγής μας εξάγεται και καθένας μπορεί να βρει ένα σκάφος Ποσειδών οπουδήποτε στον κόσμο.

Ελληνικα
//]]>