Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εάν έχετε εμπειρία στα σκάφη και ξέρετε από θάλασσα, ζητάτε από το σκάφος σας να είναι καλά σχεδιασμένο και όμορφο, να έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, να είναι αβύθιστο, να εμπνέει εμπιστοσύνη σε εσάς και την οικογένεια σας, να έχει μεγάλη ευστάθεια, να ταξιδεύει καλά με οποιονδήποτε καιρό, να είναι γερή κατασκευή, να έχει άψογο φινίρισμα και όλα αυτά σε καλή τιμή.Τέτοια σκάφη κατασκευάζουμε εμείς στα ναυπηγεία ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Κατασκευάζουμε γερά και καλοτάξιδα σκάφη, για ψάρεμα, αναψυχή και οικογενειακή χρήση εδώ και πολλά χρόνια.
Χιλιάδες από τα σκάφη μας συνεχίζουν να οργώνουν τις θάλασσες μας, χαρίζοντας στους ιδιοκτήτες τους ατελείωτες ώρες ευχαρίστησης και ξεγνοιασιάς. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην αγορα σκάφη ποιοτικά και τεχνικά τέλεια.
Για να το πετύχουμε συνδυάζουμε πολλούς παράγοντες, όπως μοντέρνα σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία, παραδοσιακό τρόπο ναυπήγησης και ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Κάθε μοντέλο μας διαθέτει γάστρα με βαθύ V, για γρήγορη, στεγνή, και άνετη πλεύση, στεγανά διαμερίσματα που το κάνουν αβύθιστο, πολλά φύλλα μονοκόμματου χειροποίητου Fiberglass για maximum αντοχή.

Ελληνικα
//]]>