Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η “ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ” ιδρύθηκε το 1980 με στόχο την κατασκευή σκαφών αναψυχής υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με κορυφαία standards ασφαλείας και αντοχής και με δυνατότητεσ πλεύσης στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η ναυπήγηση των σκαφών μας γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αποτελούνται από έκταση 10000 m2, στην οποία είναι χτισμένο ένα μοντέρνο κτιριακό συγκρότημα επιφάνειας 5000 m2, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να πληρεί και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για τη ναυπήγηση πολυεστερικών σκαφών.

Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί η καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία του ναυπηγείου μας όπου εκτός από τα τμήματα εφαρμογής fiberglass , ξυλουργείου και μοντάζ, δαθέτουμε τμήμα κατασκευής όλου του ανοξείδωτου εξοπλισμού των σκφών μας, τμήμα ταπετσαριών, κτλ.
Όλα μας τα σκάφη κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ISO 9001 standards και διαθέτουν πιστοποιητικά C. E.

Μια σειρά από στενές διεθνείς συνεργασίες με τους πιο διάσημους σχεδιαστές σκαφών, μας δίνουν τη δυνατότητα να παράγουμε και να διαθέτουμε επιτυχημένες σειρές σκαφών.
Με άμεση και διαρκή πληροφόρηση για τις εξελίξεις και τάσεις της διεθνούς αγοράς, κάθε σκάφος ΠΟΣΕΙΔΩΝ ξεχωρίζει για την ποιότητα του και την αισθητική του. Τα σκάφη διατίθενται στην αγορά μέσω ενός άριστα οργανωμένου δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σήμερα πάνω από 15000 σκάφη μας ταξιδεύουν στις Ελληνικές και Ευρωπαικές θάλασσες και μας κάνουν υπερήφανους αλλά κλαι υπεύθυνους καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία.
Επίσης πολλές ελληνικές και ξένες εταιρείες μας αναθέτουν για λογαριασμό τους την κατασκευή των σκαφών τους.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός οτι κατέχουμε την πρώτη θέση στην παραγωγή σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα, είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού και με την πιο έντονη παρουσία στις διεθνείς αγορές καθώς το 50% της παραγωγής μας εξάγεται στους πλέον ναυτικούς λαούς (Γαλλία, Αγγλία, Ιρλανδία, Σκανδιναβία,Ολλανδία, Δανία, Ισπανία κλπ.)

Ελληνικα
//]]>