Η Εταιρία μας

Κατασκευαστές Σκαφών Αναψυχής από το 1980


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εάν έχετε εμπειρία στα σκάφη και ξέρετε από θάλασσα, ζητάτε από το σκάφος σας να είναι καλά σχεδιασμένο και όμορφο, να έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, να είναι αβύθιστο, να εμπνέει εμπιστοσύνη σε εσάς και την οικογένεια σας, να έχει μεγάλη ευστάθεια, να ταξιδεύει καλά με οποιονδήποτε καιρό, να είναι γερή κατασκευή, να έχει άψογο φινίρισμα και όλα αυτά σε καλή τιμή.Τέτοια σκάφη κατασκευάζουμε εμείς στα ναυπηγεία ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Κατασκευάζουμε γερά και καλοτάξιδα σκάφη, για ψάρεμα, αναψυχή και οικογενειακή χρήση εδώ και πολλά χρόνια.
Χιλιάδες από τα σκάφη μας συνεχίζουν να οργώνουν τις θάλασσες μας, χαρίζοντας στους ιδιοκτήτες τους ατελείωτες ώρες ευχαρίστησης και ξεγνοιασιάς. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην αγορα σκάφη ποιοτικά και τεχνικά τέλεια.
Για να το πετύχουμε συνδυάζουμε πολλούς παράγοντες, όπως μοντέρνα σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία, παραδοσιακό τρόπο ναυπήγησης και ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Κάθε μοντέλο μας διαθέτει: 1. Γάστρα με βαθύ V, για γρήγορη, στεγνή, και άνετη πλεύση. 2. Στεγανά διαμερίσματα που το κάνουν αβύθιστο. 3. Πολλά φύλλα μονοκόμματου χειροποίητου Fiberglass για maximum αντοχή.


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για την αντοχή, την αξιοπιστία και την μακροζωϊα ενός σκάφους είναι οι εγκαταστάσεις μέσα στις οποίες γίνεται η κατασκευή του. Δεν είναι τυχαίο οτι όλοι οι νηογνώμονες, στο πρώτο κεφάλαιο των προδιαγραφών τους, καθορίζουν τις απαιτήσεις τους για τις εγκαταστάσεις (χώροι, υγρασίες, θερμοκρασίες, αποθήκευση πρώτων υλών κ.α.)
και εφ’ όσον αυτές πληρούνται, ακολουθεί ο υπολογισμός αντοχής των σκαφών.
Η εταιρεία μας ακολουθεί με αυστηρή σχολαστικότητα τις προδιαγραφές αυτές.
Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από ένα μοντέρνο κτιριακό συγκρότημα, χτισμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές για την ναυπήγηση σκαφών από Fiberglass. Στα τμήματα που γίνεται η εφαρμογή του Fiberglass υπάρχουν ειδικά αερόθερμα, τα οποία κρατάνε σταθερή την θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου συνεχώς.

Στα τμήματα που γίνεται η συναρμολόγηση και το τελικό φινίρισμα των σκαφών επικρατεί απόλυτη τάξη και παραγωγική διαδικασία που ακολουθούμε είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας που διαθέτουμε, όπως επίσης των γνώσεων που συνεχώς αποκτοούμε απο τα ναυπηγεία με τα οποία συνεργαζόμαστε στο εξωτερικό. Το 2007 αποτελεί χρνιά-σταθμό για την εταιρεία μας, με την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων μας κατά 2800μ. αγγίζοντας τα 5500μ. συνολικού καλυπτόμενου χώρου.
Οι ανάγκες της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς επέβαλαν την αύξηση της παραγωγής, μεγιστοποιώντας την απόδοση των εσωτερικων χώρων προς όφελος πάντα της ποιότητας.
Κάθε σκάφος που παράγεται ελέγχεται σε όλα τα στάδια, έτσι ώστε το τελιό προϊον να μην έχει το παραμικρό ελάττωμα και όταν πέφτει στη θάλασσα να είναι 100% αξιόπλοο και αξιόπιστο.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Σαν επιβεβαίωση της πίστης που έχουμε για την ποιότητα των σκαφών που παράγουμε, εγγυόμαστε κάθε σκάφος μας για περίοδο πέντε ετών.


ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η “ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ” ιδρύθηκε το 1980 με στόχο την κατασκευή σκαφών αναψυχής υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με κορυφαία standards ασφαλείας και αντοχής και με δυνατότητεσ πλεύσης στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η ναυπήγηση των σκαφών μας γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αποτελούνται από έκταση 10000 m2, στην οποία είναι χτισμένο ένα μοντέρνο κτιριακό συγκρότημα επιφάνειας 5000 m2, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να πληρεί και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για τη ναυπήγηση πολυεστερικών σκαφών.

Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί η καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία του ναυπηγείου μας όπου εκτός από τα τμήματα εφαρμογής fiberglass , ξυλουργείου και μοντάζ, δαθέτουμε τμήμα κατασκευής όλου του ανοξείδωτου εξοπλισμού των σκφών μας, τμήμα ταπετσαριών, κτλ.
Όλα μας τα σκάφη κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ISO 9001 standards και διαθέτουν πιστοποιητικά C. E.

Μια σειρά από στενές διεθνείς συνεργασίες με τους πιο διάσημους σχεδιαστές σκαφών, μας δίνουν τη δυνατότητα να παράγουμε και να διαθέτουμε επιτυχημένες σειρές σκαφών.
Με άμεση και διαρκή πληροφόρηση για τις εξελίξεις και τάσεις της διεθνούς αγοράς, κάθε σκάφος ΠΟΣΕΙΔΩΝ ξεχωρίζει για την ποιότητα του και την αισθητική του. Τα σκάφη διατίθενται στην αγορά μέσω ενός άριστα οργανωμένου δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σήμερα πάνω από 15000 σκάφη μας ταξιδεύουν στις Ελληνικές και Ευρωπαικές θάλασσες και μας κάνουν υπερήφανους αλλά κλαι υπεύθυνους καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία.
Επίσης πολλές ελληνικές και ξένες εταιρείες μας αναθέτουν για λογαριασμό τους την κατασκευή των σκαφών τους.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός οτι κατέχουμε την πρώτη θέση στην παραγωγή σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα, είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού και με την πιο έντονη παρουσία στις διεθνείς αγορές καθώς το 50% της παραγωγής μας εξάγεται στους πλέον ναυτικούς λαούς (Γαλλία, Αγγλία, Ιρλανδία, Σκανδιναβία,Ολλανδία, Δανία, Ισπανία κλπ.)


ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Η ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – Αφοι Μπισκίνη Α.Ε.Β.Ε. , ιδρύθηκε το 1980 με σκοπό την κατασκευή σκαφών αναψυχής υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα αυστηρότερα επίπεδα ασφάλειας και προδιαγραφών αντοχής, και με δυνατότητες πλεύσης στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τα σκάφη μας, κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στην βιομηχανική ζώνη του Σχηματαρίου Βοιωτίας. Καλύπτουν 10.000 τ.μ. συνολικής επιφάνειας, στο οποίο περιλαμβάνεται ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα 5.000 τ.μ. , σχεδιασμένο ειδικά, ώστε να πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές για την παραγωγή σκαφών από fiberglass.

Η εταιρία μας είναι η μοναδική στην Ελλάδα , η οποία διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου Ε.Λ.Ο.Τ. εν ISO 14001/2004. Καθοριστικός παράγοντας της επιτυχημένης πορείας μας, είναι το εργατικό δυναμικό μας, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται στην εταιρία μας για πολλά χρόνια και είναι εξειδικευμένοι σε κάθε τομέα της παραγωγικής διαδικασίας. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι η καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία, όπου εκτός από το τμήμα του fiberglass, το τμήμα του ξυλουργείου και το τμήμα συναρμολόγησης, επίσης κατασκευάζουμε στις εγκαταστάσεις μας τον ανοξείδωτο εξοπλισμό και τις ταπετσαρίες που τοποθετούνται στα σκάφη μας.

Τα σκάφη μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ISO και συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των πιστοποιητικών C.E.
Συνοδεύονται επίσης από εγγύηση 5 χρόνων.
Η εταιρία μας διαθέτει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001/2000 το οποίο τηρείται αυστηρώς σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας.
Πολλά χρόνια διεθνών συνεργασιών με τους πιο διάσημους Ευρωπαίους ναυπηγούς και σχεδιαστές σκαφών, μας δίνουν την δυνατότητα κατασκευής επιτυχημένων μοντέλων και ταυτόχρονα μας παρέχει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στην ανάπτυξη και τις τάσεις της διεθνής αγοράς.
Σήμερα, περισσότερα από 20.000 σκάφη Ποσειδών πλέουν στις Ευρωπαϊκές θάλασσες κάνοντας μας περήφανους αλλά και ταυτόχρονα ακόμη πιο υπεύθυνους ώστε να συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε ποιοτικά και καλοτάξιδα σκάφη.
Τα σκάφη μας διατίθενται στην αγορά μέσω ενός άριστα οργανωμένου δικτύου αντιπροσώπων στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό.
Σήμερα το 50% της ετήσιας παραγωγής μας εξάγεται και καθένας μπορεί να βρει ένα σκάφος Ποσειδών οπουδήποτε στον κόσμο.

Ελληνικα
//]]>